• Home
  • About me
  • ΑΡΧΕΙΟ
  • Επικοινωνία
Subscribe: Posts | Comments
  • ΓενικάΌταν δε μαγειρεύω
  • ΣαλάτεςΓια τη μέση
  • ΟρεκτικάΤο ήμισι του παντός
  • Κυρίως πιάταΜην τρως πακέτο!
  • ΕπιδόρπιαΓια να κλείσουν τα κενά

Cooking 30's

ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 28 May, 2013 - AΠΟ ΤΗΝ Xenia

Κοτόπουλο στη Λαδόκολλα

Κυρίως πιάτα

Μια απρόσμενη έκπληξη!

‘Ολες αυτές οι εκπομπές μαγειρικής στην τι-βι, που (όπως έχω ξαναπεί) με κουράζουν λίγο, αλλά δεν αρνούμαι ότι τις χαζεύω, καμιά φορά σου δίνουν την ιδέα και το έναυσμα για αλλιώτικες δημιουργίες. Κάπως έτσι προέκυψε η εν λόγω συνταγή! Είναι πρόκληση για μένα να μαγειρεύω εύκολα, γρήγορα, χωρίς να λερώνω περιττά σκεύη και χαίρομαι όταν το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό τόσο στην εμφάνιση όσο και στη γεύση!

 

Before & After

ΥΛΙΚΑ (για 1 μερίδα)

1 φιλέτο κοτόπουλο

1 μεγάλη πατάτα

2 σκελίδες σκόρδο

Κρεμμύδι σε ροδέλες

Πιπεριά φλωρίνης σε ροδέλες

Αλάτι – πιπέρι – ρίγανη – κάρυ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατο-πιπερώνουμε το στήθος κοτόπουλου και το πασπαλίζουμε με κάρυ.

Κάνουμε μασάζ με τα χέρια μας για να απορροφηθούν τα μπαχαρικά.

Ανοίγουμε δύο μικρές τομές με το μαχαίρι στην κάτω λευρά του και βάζουμε μία σκελίδα σκόρδο στην κάθε μία.

Κόβουμε δύο μακρόστενες λωρίδες λαδόκολλα και τις τοποθετούμε σταυρωτά, την μία πάνω από την άλλη, σε ένα ταψί.

Κόβουμε την πατάτα σε ροδέλες, προσθέτουμε αλάτι – πιπέρι – ρίγανη και τις βάζουμε στη λαδόκολλα.

Συνεχίζουμε προσθέτοντας το κρεμμύδι, το κοτόπουλο και τέλος τις ροδέλες πιπεριάς.

Ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.

Κλείνουμε το πουγκί, πιάνοντας την λαδόκολλα από τις άκρες και δένουμε σφιχτά με φυσικό σπάγγο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς = για 1 ώρα.

Σερβίρουμε το πουγκί κλειστό στο πιάτο και αφήνουμε τους φίλους μας να ανακαλύψουν το εσωτερικό του!

Tip: Μπορείς να βάλεις και λαδοτύρι μέσα στο πακέτο. Θα λιώσει και μμμμμ!

Share this:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Δες κι αυτά:

Γλυκόξινο Κοτόπουλο στα γρήγορα! Μεθυσμένο κοτόπουλο Σκεπαστή ομελέτα Ψάρι Bianco

2 Σχόλια

ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!



  1. My Website

    11 June, 2013

    Permalink

    chrys:


    γιαμ γιαμ, αυτο θα κανω σημερα!!!!!



  2. My Website

    12 June, 2013

    Permalink

    Xenia:


    Να το κάνεις βέβαια! Θα γλιτώσεις και το πλύσιμο των πιάτων!




Άσε ένα σχόλιο


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.

Click here to cancel reply.

  1. Όνομα (απαραίτητο)

    Mail (απαραίτητο)

    Website

    Σχόλιο

  • Κατηγορίες

    • Γενικά
    • Σαλάτες
    • Ορεκτικά
    • Κυρίως πιάτα
    • Επιδόρπια
  • Tag Cloud

    • Basmati cake oreo video αρακάς αρμπαρόριζα αυγά γλυκό εύκολο ζαχαρούχο γάλα ζελέ καραμέλα κασέρι κομπόστα κοτόπουλο κρέμα κρασί κρεμμύδι λαδερά λαχανικά λικέρ μανιτάρια μελιντζάνα μοσχάρι μπανάνα μπισκότα ντομάτα ομελέτα ούζο πήλινο παγωτό πατάτα πιπεριά πιπεριές πουρές σαντιγύ σκόρδο σοκολάτα σπαράγγια ταμπάσκο φέτα φράουλα χριστούγεννα ψωμί όσπρια
  • Τελευταία Σχόλια

    • marizza on Τα Γιουβαρλάκια της μαμάς
    • marizza on Εμπρός καλό μου Καλικαντζαράκι!
    • Emily on Πατατοσαλάτα με σουμάκ
    • Xenia on Red velvet cake
    • marizza on Red velvet cake
  • Συνεργοί

    • Dog Thoughts…
    • Exit The Box
    • Kokalo.com
    • Soundscoop
    • ΟΙΚΟδιδασκαλία
    • Πόπη Παπαναστασίου
    • Τάκης Μπουγιούρης
© 2008 Cooking 30's - Kitchen adventures
The Papercut theme by WooThemes - Premium Wordpress Themes