ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 30 July, 2013 - AΠΟ ΤΗΝ Xenia
Μπουγιουρντί
Θα σε ανάψει!
Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το cooking 30’s ταξίδεψε στο μαγευτικό Πολυνέρι Φαρσάλων και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει μια πολίτικη συνταγή από τα χέρια μιας νέας και ωραίας μαγείρισσας. Σας την παρουσιάζω! Ένα ζεστό χειροκρότημα για τη Βάσω!
ΥΛΙΚΑ (για ένα πήλινο 15 εκ.)
200 γρ. τυρί φέτα
100 γρ. κασέρι
1 μεγάλη ντομάτα
1 πράσινη πιπεριά
ελαιόλαδο
αλάτι – πιπέρι – ρίγανη
7-8 σταγόνες ταμπάσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε την ντομάτα σε κύβους και την τοποθετούμε στο πήλινο.
Προσθέτουμε λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ταμπάσκο.
Στη συνέχεια, βάζουμε την τριμμένη φέτα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Κόβουμε την πιπεριά σε ροδέλες και τις βάζουμε πάνω από τα υπόλοιπα υλικά.
Τελειώνουμε με το τριμμένο κασέρι.
Βάζουμε το πήλινο στο φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει ένα ωραίο χρώμα.
Προσοχή! Καίει!
1 Σχόλιο
ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!
Άσε ένα σχόλιο
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.
My Website
30 July, 2013
Permalink
Cascader:
Για να γίνει πιο ελαφρύ, μπορείτε να προσθέσετε χωριάτικο λουκάνικο και δύο χτυπημένα αυγά!