• Home
  • About me
  • ΑΡΧΕΙΟ
  • Επικοινωνία
Subscribe: Posts | Comments
  • ΓενικάΌταν δε μαγειρεύω
  • ΣαλάτεςΓια τη μέση
  • ΟρεκτικάΤο ήμισι του παντός
  • Κυρίως πιάταΜην τρως πακέτο!
  • ΕπιδόρπιαΓια να κλείσουν τα κενά

Cooking 30's

ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 17 June, 2013 - AΠΟ ΤΗΝ Xenia

Γλυκό Ψυγείου

Επιδόρπια

Ω, Θεε μου! Ένας άντρας στη κουζίνα μου ξανά!

Στον άντρα μου δεν πολυαρέσει το μαγείρεμα. Το βαριέται όπως πολλοί που ξέρω. Όποτε όμως έχει κέφια, συχνά δε λέω, φτιάχνει αυτό το υπέροχο γλυκάκι, κατάλοιπο της εργένικης ζωής του. Μιας και η κουζίνα μας είναι μικρή και αυτός δυο μέτρα παλικάρι, θα του αδειάσω τη γωνιά να μεγαλουργήσει με την ησυχία του! Εμπρός! Κάνε τη φάση σου αγάπη μου! 😉

 

Αφιερωμένο!

ΥΛΙΚΑ (για ένα pyrex 25 x 33cm)

2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ – 225γρ/τεμ

2 φάκελοι ζελέ μπανάνα – 100γρ/τεμ

1 κονσέρβα  κομπόστα βερίκοκο – στραγγ. βάρος 480γρ

2 φάκελοι σαντιγύ στιγμής με γεύση βανίλια – 110γρ/τεμ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Απλώνουμε στο pyrex τα μπισκότα σε στρώσεις.

Τοποθετούμε από πάνω ολόκληρα τα φρούτα της κομπόστας σε όλη την επιφάνεια.

Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, αντικαθιστώντας ποσότητα του κρύου νερού με το σιρόπι της κομπόστας.

Περιχύουμε προσεκτικά τα μπισκότα και τα φρούτα με το ζελέ, το αφήνουμε να κρυώσει και έπειτα το βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει.

Όταν είναι έτοιμο, ετοιμάζουμε την σαντιγύ και την προσθέτουμε από πάνω.

Αυτό ήταν! Πανεύκολο και δροσιστικό! Ένα μεγάλο κομμάτι για μένα παρακαλωωωωώ!

Τip: Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και κάνε ένα σωρό συνδυασμούς! Δοκίμασε να αντικαταστήσεις τα βερίκοκα με ροδάκινα (θα χρειαστείς όμως τη διπλάσια ποσότητα κομπόστας), το ζελέ μπανάνα με φράουλα ή ότι άλλο θες!

 

1 από 4
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

 

Share this:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Δες κι αυτά:

Banoffee Παγωτό Oreo Γλυκό του κουταλιού Σταφύλι Panacotta… The White Queen!

2 Σχόλια

ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!



  1. My Website

    21 June, 2013

    Permalink

    George:


    Σοβαρά, είναι σούπερ το γλικάκι!

    Ο άντρας σου έχει κρυφά ταλέντα απ’ ό,τι γεύομαι. Μια τα ψωμιά, μια τα γλυκά…



  2. My Website

    21 June, 2013

    Permalink

    Xenia:


    Indeed! Το ψωμάκι είναι σε στάδιο τελειοποίησης και σύντομα θα αναρτηθεί!




Άσε ένα σχόλιο


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.

Click here to cancel reply.

  1. Όνομα (απαραίτητο)

    Mail (απαραίτητο)

    Website

    Σχόλιο

  • Κατηγορίες

    • Γενικά
    • Σαλάτες
    • Ορεκτικά
    • Κυρίως πιάτα
    • Επιδόρπια
  • Tag Cloud

    • Basmati cake oreo video αρακάς αρμπαρόριζα αυγά γλυκό εύκολο ζαχαρούχο γάλα ζελέ καραμέλα κασέρι κομπόστα κοτόπουλο κρέμα κρασί κρεμμύδι λαδερά λαχανικά λικέρ μανιτάρια μελιντζάνα μοσχάρι μπανάνα μπισκότα ντομάτα ομελέτα ούζο πήλινο παγωτό πατάτα πιπεριά πιπεριές πουρές σαντιγύ σκόρδο σοκολάτα σπαράγγια ταμπάσκο φέτα φράουλα χριστούγεννα ψωμί όσπρια
  • Τελευταία Σχόλια

    • marizza on Τα Γιουβαρλάκια της μαμάς
    • marizza on Εμπρός καλό μου Καλικαντζαράκι!
    • Emily on Πατατοσαλάτα με σουμάκ
    • Xenia on Red velvet cake
    • marizza on Red velvet cake
  • Συνεργοί

    • Dog Thoughts…
    • Exit The Box
    • Kokalo.com
    • Soundscoop
    • ΟΙΚΟδιδασκαλία
    • Πόπη Παπαναστασίου
    • Τάκης Μπουγιούρης
© 2008 Cooking 30's - Kitchen adventures
The Papercut theme by WooThemes - Premium Wordpress Themes